miércoles, 13 de marzo de 2013

LA "FAMILIA" CHINA

Laura Climent. "Tienda de chinos".  (Apunte a pluma y acuarela).

Este rápido apunte impresionista tomado en Sabadell, quiere demostrar la diversidad de objetos que se pueden hallar en estas tiendas de chinos. No se sabe ni donde mirar, pero todos nos hemos visto obligados a recurrir a ellos alguna vez.

Bueno, pues según sale en la prensa  de hoy, a pesar de que los objetos que allí se venden son de bajo coste y las ventas de poco volumen, también algunos de estos negociantes son estorsionados por sus propios compatriotas.
 Y es que cada vez va quedando más claro la magnitud y extensión de toda la familia instalada en este país. La extranjera... y la nativa.

2 comentarios:

Albert Gallego dijo...

Et felicito, Laura per aquesta facilitat teva de fer aquests magnifics apunts ràpids. Jo soc incapaç: si no estic ben instal · lat amb el meu cavallet, no hia ha manera!

Laura dijo...

Gràcies Albert per esser tant amistós. Sempre ets molt ben rebut. (A voltes em pregunto si practiques alguna mena d'apostolat). Tant se val, perque la teva correspondència és molt gratificant.

La "facilitat" que dius de fer apunts ràpids, no és un do que em vingui del cel. Es la manca de temps per a fer coses més vistoses. Ja m'agradaría fer quadres com els teus i d'altres col.legues.

Si veiessis amb quines condicions i quin temps ho haig de fer, riuries!