jueves, 25 de junio de 2009

LUCHAR...,LUCHAR...


Severiano Ballesteros, a raiz de la espectacular recuperación de su enfermedad, ha creado una Fundación que lleva su nombre, para colaborar en los estudios de la lucha contra el cáncer, principalmente en lo relaciconado con los tumores cerebrales.

También dedicará su ayuda a los jugadores de golf jóvenes y sin recursos económicos. Y continuará su actividad dando conferencias, haciendo demostraciones y participando en el diseño de campos de golf.




La aparentemente milagrosa recuperación del golfista se debe, según sus palabras, "...a que en la vida todo se reduce a luchar, luchar, luchar y ser constante. Y al final sales ganador".

Tomamos nota.

2 comentarios:

Annaquarel.les dijo...

Hola Laura. A mi aquest home em va impactar una vegada que vaig llegir una entrevista que li van fer al magazine de 'La Vanguardia'. La seva honestedat, la seva humilitat malgrat haver estat un dels millors golfistes del món. I el fet no haver perdut el nord i treballar dia a dia per superar-se a sí mateix. Tot un model a imitar. Gràcies per recordar-lo. M'agrada el moviment del personatge. És una aquarel.la molt nítida. Una abraçada.

Laura dijo...

Anna! Anna! Com t'impliques en els comentaris! Tot t'ho prens tant seriosament com la pintura.

Jo, el Ballesteros no el tenía gaire conegut, peró a rael d'aquestes darreres declaracions i fets, he pensat que valía la pena tindre'l en compte.

L'aquarel.la es un invent: petita i improvisada. Ja saps que m'agrada il.lustrar quasi totes les entrades. A vegades a més fortuna a vegades amb menys. Peró és la intenció del blog.

Una braçada, Anna!